El més llegit al blog al 2015



Hem acabat l’any 2015. Fent un repàs de tot el que he escrit i el que heu més llegit aquest blog al 2015, els set articles amb més lectures en català, són:
1.  Eleccions Municipals. Fem alguna cosa?  Maig 2015  Demandes que la societat civil feia i segueix fent als partits davant les eleccions municipals. (I que també segueixen sent útils per les Eleccions Generals i per les Catalanes)
2Fiscalitat i empreses del IBEX35 espanyol, un oximoron?  Març 2015 Un resum sobre un informe d’Oxfam Intermón sobre quins impostos paguen i sobretot quins no paguen les empreses de l’IBEX35 espanyol
3. Top manta: desigualtat global, injustícia local Agost 2015 Després dels successos de Salou on va morir el Sr. Mor Sylla, -un venedor ambulant senegalè-s, es van escoltar i escriure molts tòpics i reaccions populars i mediàtiques que no es corresponien a la realitat. Aquest article va ser la meva reacció a aquest comentaris i va ser publicat a El Periodico.


4. D'on venen els refugiats que arriben a Europa? Viatge al Líban Novembre 2015   Fruit d'un viatge meu al Líban explico la situació dels refugiats siris i palestins al Líban. Un article amb tres capítols fruit d'un viatge meu al Líban. 


5. Nadal 2015. La meva visió del Nadal  Desembre 2015 En el meu pessebre, actualitzat a l'any en curs, aquest any Jesús neix com a refugiat. Inclou el vídeo i les fotos de la maqueta.




6. Com parlar de "refugiats" en els sopars de Nadal  Desembre 2015 Els dies de Nadal son propicis a àpats i sobretaules on a vegades els arguments de la tertúlia son poc fonamentats. L'entrada exposa un seguit d’arguments per dotar de contingut els debats de sobretaula al voltant del tema de refugiats.


7.  El Bon Samarità  Octubre 2015 Al mes d'octubre l’Arquebisbe de València va fer unes desafortunades declaracions en relació als refugiats que han d’arribar. L’entrada és la resposta adaptada al interlocutor, en forma de paràbola bíblica




i els set més llegits en  castellà son semblants amb la única diferencia dels dos darrers que són diferents i també us destaco aquí:



6. No canviarem d'opinió: "Refugee welcome"   Octubre 2015 És un dels articles que faig mensualment a la revista "El Portal" . Al mes d'Octubre, el Govern no tenia clar que vulgues acceptar refugiats i l'article explicar perquè els hem d'acceptar.




7. El Trailwalker del 2015 a Girona   Abril 2015 El trailwalker es una caminada de 100 km en equips de 4 persones que es fa a benefici d' Oxfam Intermón. L'entrada recull les meves sensacions després de la cursa d'aquest any d'Olot a St. Feliu de Guíxols







Moltes gràcies a tothom! 
I bon 2016! 
Procuraré seguir escrivint coses que us interessin! :)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jesús neix a Gaza. Nadal 2023

Jesús neix a la presó. Nadal 2022

Jesús neix, fill duna parella de menors no acompanyats