diumenge, 23 d’agost de 2015

Quadern d'Estiu 2015

Tant si esteu de vacances com si heu recomençat l’activitat, potser teniu aquest dies una mica mes de temps. Per si és el cas, us passo el llistat de les sis entrades més llegides aquest any al meu blog, tan en català com en castellà:

Els cinc temes que més llegits aquest 2015 per ordre de lectures han estat:

    1. Eleccions Municipals, Fem algo?. Un seguit de propostes ciutadanes als partits polítics per les eleccions municipal.    2. Fiscalitat i empreses. Que paguen o deixen de pagar les grans empreses?, on?,perquè? Com amb una fiscalitat més justa podríem combatre la desigualtat
    3. Immigració . Tant la trista situació a la Mediterrània com el fets de Salou aquest darrers dies m’han portat a donar la meva visió dels fets que demana anar més enllà del que és evident.


    4. L’ebola encara. Tot i haver desaparegut dels nostres mitjans perquè ja no tenim malalts amb passaport espanyol, l’epidemia d’Ebola segueix.

    5. Trailwalker 2015 a Girona. Un resum de les experiències com espectador d’aquest repte sorprenent de fer 100 km a peu en menys de 32 h. 4 persones juntes. A més a més si t'agrada tens la oportunitat d'apuntar-te a la propera edició del Trailwalker a Girona o a Madrid

   6. La Fam de 795 milions. La situació de la fam al món segueix sent una de les vergonyes mes grans del planeta.
Publica un comentari a l'entrada