dilluns, 24 de desembre de 2012

BON NADAL 2012!!!!

Com cada any us presento el meu pessebre. Una adaptació lliure del que jo crec que seria el pessebre si Jesús hagues nascut al 2012.
DESNONAMENT ATURAT

Aquest matí a Betlem, les forces de seguretat, al anar a efectuar un desnonament, s’han trobat la forta presencia de ciutadans de la PAH (Plataforma d’Afectats per la hipoteca) de Betlem que els ho ha impedit,  per mitjans no violents, com fan sempre.

Es dona el cas que, sense saber molt com ha anat, els membres d’aquesta plataforma no nomes han impedit el desnonament sinó que arribaven al domicili amb algun obsequi o menjar per la família.

La família que havia de ser desnonada és una família d’immigrants sense papers, que aquesta matinada ha tingut el part de l’infant a casa seva. Les disposicions de no atendre als “sense papers”, els ha portat a aquest extrem. Segons un dels metge i les infermeres del col·lectiu “Jo si que els atenc” que els ha ajudat al part, sembla que tant la mare com el fill estan bé de salut. Aquest col·lectiu fa objecció de consciencia a la mesura governamental.

Entre els cossos de seguretat, al conèixer els detalls de la notícia i veure la resposta popular, s’ha donat la circumstància que molts s’han negat a obeir l’ordre de desnonament. Els cossos de seguretat que lluïen els nous uniformes amb el número identificatiu ben clar a l’esquena, ja no usaven per primer cop les bales de goma en aquest operatiu.

Aquest negativa ha obligat a posposar, sine die, el desnonament. Els Reis, en conèixer, la noticia s’han interessat per la situació, i no es descarta que a començaments de gener,  els facin una visita.

Laia Nadal, TVBetlem, Carrer de la Cova


I podeu veure les fotos i els text aquí:  http://goo.gl/yi6R1DESAHUCIO POSTPUESTO

Esta mañana en Belén, las fuerzas de seguridad, al ir a efectuar un desahucio, han encontrado la oposición por medios no violentos de una fuerte presencia de ciudadanos de la PAH (Plataforma de Afectados por la hipoteca) de Belén que se lo ha impedido.

Se da la circunstancia de que, sin saber como, los miembros de esta plataforma no sólo han impedido el desahucio sino que llegaban al domicilio con algún obsequio o comida para la familia.

La familia que iba a ser desahuciada es una familia de inmigrantes sin papeles, que esta madrugada ha tenido el parto de su hijo en su casa. Las disposiciones de no atender a los "sin papeles", los ha llevado a este extremo. Según uno de los médico y las enfermeras del colectivo "Yo si que los atiendo" que les ha ayudado al parto, parece que tanto la madre como el hijo están bien de salud. Este colectivo hace objeción de conciencia a la medida gubernamental.

Entre los cuerpos de seguridad, al conocer los detalles de la noticia y ver la respuesta popular, se ha dado la circunstancia de que muchos se han negado a obedecer la orden de desahucio. Los cuerpos de seguridad que lucían los nuevos uniformes con el número identificativo en la espalda, han dejado de usar por primera vez las balas de goma en este operativo.

Este negativa ha obligado a posponer, sine die, el desahucio. Los Reyes, al conocer, la noticia se han interesado por la situación, y no se descarta que a principios de enero, los hagan una visita.

Laia Navidad, TVBelen, Calle de la Cueva


 I podeis ver las fotos i los textos aquí:  http://goo.gl/yi6R1


Publica un comentari a l'entrada