Nadal 2017. La meva visió d'aquest Nadal.


Bon Nadal! Cada any faig un pessebre que és la meva interpretació d'on hagués nascut Jesús si hagués nascut aquest mateix any 2017. Aquest any he imaginat que naixia "manter". Podia ser a moltes ciutats on persones com ells, intenten sobreviure sovint, amb l'únic que poden fer, a causa de la seva situació legal. Però l'he ambientat a Barcelona i he volgut tenir un record per l'atemptat terrorista de l'estiu d'aquest any. Els ninos de Playmobil -també com sempre- han donat forma a les idees. Espero que us agradi i ajudi a veure d'una altra manera el que representa el Nadal. El vídeo aquest any és un vídeo animat. Aquí teniu la crònica i també el vídeo del pessebre.

I ara connectem amb la unitat mòbil. Endavant Laia Bonet des de les Rambles

Avui les Rambles han estat testimoni d'un fet inesperat. Un grup de manters ha fugit cap el metro com fan habitualment en veure arribar a la policia, perquè allí no els poden detenir.

Una de les parelles de manters estava embarassada. Després de la fugida, la noia s'ha trobat malament just quan entrava al metro. Tenia dolors de part i ha infantat el seu primer fill amb l'ajut d'una llevadora que casualment sortia del metro.

Els companys manters que esperaven amb ells s'han apropat al punt on ha infantat. Pel grup de whatsapp dels manters la notícia ha corregut i si hi estan apropant tant els manters del port com els de la botiga de la seva marca "Top Manta" que ja no necessiten estar al carrer. La notícia també ha arribat al grup de suport als manters -"Tras La Manta"- que ja són als llocs dels fets. Han avisat a la premsa que també ens hi hem acostat.
Amb el poc que havien recaptat aquell dia, han comprat entre tots menjar per la mare i coses per embolcallar el nadó que descansa sobre una manta.

La policia en veure la solidaritat i la gentada es manté a distància i han decidit no intervenir.

Al voltant de la boca del metro hi ha cada cop més gent. La ciutadania també s'apropa i porta coses. També s'hi han acostat algunes persones des del mosaic de Miró i deien amb emoció que la Rambla que havia conegut la mort fa uns mesos, avui coneixia la vida.

Estan buscant una casa adequada per la família aquests dies i els han ofert un pis i demà ja hi podran anar.

Tothom està content i la rambla és plena de gent. Gairebé com si el Barça hagués guanyat un títol.  i Els manters estan venent altra cop. Entre ells es diuen que aquest infant és el seu Salvador. L'infant ja porta unes Nike, una samarreta del Barça i unes ulleres de sol

Les autoritats, veient la resposta de la ciutadania, han decidit abordar d'un cop per tots, seriosament aquest fet i volen trobar una solució pel 6 de gener. L'alcaldessa que ha passat a veure'l també ha refermat aquesta decisió.


Des de les Rambles , Laia Bonet per TVBetlem







Mes informació:
Si voleu veure totes les fotos: ALBUM FOTOS
Video: VIDEO http://bit.ly/Nadal17PessebreVIDEO


Pessebres d'altres anys

Repercussió als mitjans:
Text en altres idiomes:
  • Castellà http://bit.ly/LCSpessebre17ESP
  • Anglés: http://bit.ly/Pessebre2017ENGLISH
  • Frances http://bit.ly/Pessebre2017FRANCAIS
  • Portugues  http://bit.ly/Pessebre2017PORTUGUES


Altres fotos i informació:






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jesús neix a Gaza. Nadal 2023

Jesús neix a la presó. Nadal 2022

Jesús neix, fill duna parella de menors no acompanyats