Jesús neix a un desnonament

                                                                                                                                  En castellano aquí

Com cada any us presento el meu pessebre. Una adaptació lliure del que jo crec que seria el pessebre si Jesús hagues nascut al 2012.




DESNONAMENT ATURAT

Aquest matí a Betlem, les forces de seguretat, en anar a efectuar un desnonament, s'han trobat la forta presència de ciutadans de la PAH (Plataforma d'Afectats per la hipoteca) de Betlem que els ho ha impedit, com fan sempre, per mitjans no violents,
Els membres d'aquesta plataforma no només han impedit el desnonament sinó que arribaven al domicili amb algun obsequi o menjar per la família.

La família que havia de ser desnonada és una família d'immigrants en situació irregular, que aquesta matinada ha tingut el part de l'infant a casa seva. Les disposicions de no atendre els "sense papers", els ha portat a aquest extrem.
Els metges i les infermeres del col·lectiu "Jo sí que els atenc"els ha ajudat al part, i sembla que tant la mare com el fill estan bé de salut. Aquest col·lectiu fa objecció de consciència a la mesura governamental de no atendre a aquestes persones.

Entre els cossos de seguretat, en conèixer els detalls de la notícia i veure la resposta popular, s'ha donat la circumstància que molts s'han negat a obeir l'ordre de desnonament. Els cossos de seguretat que lluïen els nous uniformes amb el número identificatiu ben clar a l'esquena, ja no usaven per primer cop les bales de goma en aquest operatiu.

Aquesta negativa ha obligat a posposar, sine die, el desnonament. Els Reis, en conèixer, la notícia s'han interessat per la situació, i no es descarta que a començaments de gener, els facin una visita.

Des del carrer de la Cova, per TVBetlem, Laia Bonet


I podeu veure les fotos i els text aquí:  http://goo.gl/yi6R1

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jesús neix a Gaza. Nadal 2023

Jesús neix a la presó. Nadal 2022

Jesús neix, fill duna parella de menors no acompanyats